Kat Siurek er fotograf, opprinnelig fra Berlin, og hun har spesialisert seg på foto innen teater, dans og konserter/musikk, og er tilgjengelig for oppdrag. Hun har jobbet som profesjonell fotograf siden 2016 og har arbeidet med foto av scenekunst de siste tre årene.

Anne Cecilys ballettskole har ledige lokaler til leie fra nyttår 2021. Studioet ligger sentralt på Majorstua, Kirkeveien 56, Inng. Arbos gate 2.

Ledig lokale sentralt i Oslo, for ukentlige kveldsklasser i danseformen 5 rytmer, søkes. Lokalet bør være på 120-150m2 og uten søyler. Det bør også ha et godt dansegulv, musikkanlegg, vinduer og god ventilasjon i tillegg til belysning som kan reguleres.

Fotograf og billedkunstner Geir Molden har i en årrekke jobbet både kommersielt og kunstnerisk med ulike visuelle uttrykk og ønsker nå å jobbe mer med dans og teater. Han kan tilby både foto og video.

Alexandra Cameron-Martin er danser i Nasjonalballetten og har erfaring fra å undervise barn og voksne, både hobbydansere og profesjonelle. Hun har blant annet undervist ved Danceworks International Ballet Academy i London. Alexandra tilbyr ballettundervisning i Oslo og Drammen.

Fysioterapeut Ewa Sivertsen har fokus på den fysiske og den mentale helsen til profesjonelle dansere, dansestudenter og dansepedagoger. Tjenesten har base i Skien/Telemark, men behandler dansere i hele Norge og internasjonalt.

Jobbstrekken leier ut et nyoppusset og innredet kontorlokale i Fossveien 10a på Grünerløkka. Prisen er 8000 pr. mnd. inkludert internett, strøm og fellesareal med kjøkken og spiseplass på det guleste gulvet i landet. Lokalet er på ca. 25 kvm, og kan møbleres etter behov.

70 kvm moderne 2-roms med balkong og svalgang i Gamlebyen/Ekebergskrenten til utleie mars, april og mai. Enkelt møblert og mulighet for garasjeleie. ring eller sms 452 18 896 for å avtale en titt.

Fossekleiva kultursenter har lokale og ledige perioder for danser(e) som ønsker å arbeide/utprøve prosjekter. Fossekleiva kultursenter disponerer også en gjestebolig som kan brukes til overnatting  i forbindelse med arbeidet.

Liv-Hanne Haugen og Lawrence Malstaff tilbyr billig utleie av rom i Tromsø. Det er  gåavstand til byen og  stille og rolig. Pris: 500 pr natt.
Les mer

West End Studios er en danseskole som holder til i Margarinfabrikken på Bjølsen i Oslo. De har tre saler til utleie på dag- og helgebasis. Det er også noe ledig kapasitet på kveldstid.