Steinkjer Danseklubb er en idrettsklubb og en frivillig organisasjon som er drevet på dugnad av foreldre og styre. Danseklubben søker etter en danselærer i barnedans og hiphop (3 timer i uka) som kan starte omgående.

Undervisningen er på mandager kl. 16.30-19.30 i dansesalen i Steinkjerhallen. 1 time barnedans (6-8 år), 1 time hiphop1 (9-11 år) og 1 time hiphop2 (12+ år). Det er ca 10-12 barn i hver gruppe. Det trenger ikke å være samme trener på alle de tre gruppene, men det hadde vært en fordel å ha samme trener på hiphop 1 og 2.

Steinkjer Danseklubb er en idrettsklubb og en frivillig organisasjon som er drevet på dugnad av foreldre og styre. Klubben er organisert under Norges Danseforbund og er dermed tilsluttet Norges Idrettsforbund. Det blir ordnet skriftlig arbeidskontrakt med treneren.

Klubben ønsker også å komme i kontakt med de som har kompetanse innen andre dansestiler og dansegrener da de ønsker å utvide sitt dansetilbud. Det kan være aktuelt med f.eks moderne, freestyle, disco, showdance, rock-n-roll, swing osv. Per i dag tilbyr de kurs i barnedans, hiphop og sportsdans til barn og ungdom. De har også en voksengruppe i sportsdans/selskapsdans.

Alt av info finnes på vår hjemmeside www.steinkjerdanseklubb.noog på Steinkjer Danseklubb sin facebook side.
 
Olga Setten er styreleder i klubben og kan kontaktes på telefon 40287186 eller på olga.setten@gmail.com