Stavanger kulturskole (Finnøy) er på jakt etter en dansepedagog med relevant utdanning og erfaring som kan undervise i dans for elever i alderen 1.-7.klasse. Den som blir ansatt skal undervise etter pedagogiske/metodiske prinsipper som gjør undervisningen læringsfremmende, engasjerende og lystbetont for elevene. Søknadsfrist er 21. august.

Morten Walderhaug, som har vært kulturhussjef siden 2008, har besluttet å takke for seg. Den nye kulturhussjefen får hovedansvaret for å drifte og videreutvikle Kulturhuset i samarbeid med medarbeidere og kommunens ledelse. De søker en samlende, ambisiøs og engasjerende leder. Søknadsfrist er 31. august.

Høstscena startet som en teaterfestival i Ålesund, men programmerer i dag tverrkunstnerisk innenfor feltene scenekunst, visuell kunst, musikk og poesi. Som daglig leder vil du ha ansvar for å videreutvikle og forankre festivalen lokalt, nasjonalt og internasjonalt i samarbeid med kunstnerisk leder. Søknadsfrist er 15. august.

Jobbmarked for dansekunstnere og relaterte stillinger på Facebook. Her kan du legge ut betalte stillinger, oppdrag, prøvedanser for jobber og vikarbehov, samt søke etter øvingslokaler eller kontorplass. Se Facebook-siden her.

 

Er du produsent og ønsker å bli registrert i Nydans Oslo sin produsentdatabase, så kan du fylle ut skjema her. Leter du etter en produsent, ta kontakt med Justina Brazaite (justina@nydansoslo.no), så får du en liste over produsentene i databasen.

Vi har laget en egen side for informasjon om auditions i menyen til venstre under
Nyheter / Frister / Jobber. Vi setter pris på å få informasjon om auditions vi ikke fanger opp selv.