Hør meg! er et kunstnerisk prosjekt hvor en profesjonell kunstner og ungdommer med tilknytning til Jordal fritidsklubb får muligheten til å utvikle en forestilling sammen – en forestilling som fremmer ungdommens egne måter å formidle historiene sine på. Black Box teater inviterer en profesjonell scenekunstner til å arbeide med 10 ungdommer i aldersgruppen 13-16 år. Søknadsfrist: 20. juni 2021.

PRAXIS Oslo ser etter et nytt teammedlem som har ferdigheter innen økonomi, budsjettering og andre administrative oppgaver og som er interessert i å utvikle en liten organisasjon. Er dette noe du kunne tenke deg? Ta kontakt på praxisoslo@gmail.com

Er du scenekunstner i dans, teater og/el. musikk, 18-25 år, bor i Bydel Gamle Oslo eller er scenekunst-student i Bydel Gamle Oslo, men ikke nødvendigvis bor i bydelen? Da kan du søke om å bli med på en scenekunstperformance i regi av Bydel Gamle Oslo og Company B. Valiente/Gunhild Bjørnsgaard. Company B. Valiente har skapt samtidsdans-, musikk- og teater i over 20 år, turnert i inn- og utland, og har tatt initiativet til dette prosjektet. Søknadsfrist snarest og senest 16. juni.

Kulturskolen søker en engasjert og initiativrik danselærer som vil være med å utvikle et attraktivt dansemiljø for barn og unge i kommunen. Stillingen er et vikariat for skoleåret 2021 -22, er på 80% og kan deles mellom to lærere, hvis ønskelig. Stillingen er ledig fra 1. august 2021.

Jobbmarked for dansekunstnere og relaterte stillinger på Facebook. Her kan du legge ut betalte stillinger, oppdrag, prøvedanser for jobber og vikarbehov, samt søke etter øvingslokaler eller kontorplass. Se Facebook-siden her.

 

Vi har laget en egen side for informasjon om auditions i menyen til venstre under
Nyheter / Frister / Jobber. Vi setter pris på å få informasjon om auditions vi ikke fanger opp selv.