Piloten til Young Movers Stockholm vil bli avholdt 5 dager i august 2018 i Stockholm, Sverige. Festivalen er nå ute etter forestillinger innenfor dans og sirkus, utøvd av ungdomsgrupper/skoler, som vil bli fremført under festivalen. Frist: 31. desember

 

Utvalgte søkere fra Norge, Danmark, Finland og Sverige vil være inviterte gjester på festivalen.

Festivalen
Young Movers Stockholm er et bredt spekter av forestillinger for aktive ungdommer innenfor dans og sirkus fra de nordiske landene. FestivalenSkjermbilde_2017-11-10_kl._14.18.05.png tilbyr danse- eller sirkusgrupper å opptre med en full lengde opptreden eller kortere stykker i en profesjonell setting. Ungdommene vil få oppleve en eksepsjonell mulighet som inkluderer workshops av gjestelærere innenfor ulike dans- og sirkusformer, sosiale kvelder og samlinger.

Festivalen vil også inneholde en fagutveksling for voksne med fokus på å jobbe kreativt og utøvende med ungdommer. Programmet vil inneholde workshops, seminarer og diskusjoner som artister/pedagoger som er tilknyttet ungdomsirkusgruppene er velkomne til å ta del i.

Hvem kan søke
Dans- og sirkusskoler/grupper/kompani som arbeider med ungdommer mellom 10-20 år med base i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Du bør være interessert og klar for å presentere et stykke til et stort publikum. Full lengde stykkene er minimum 30 minutter. Kortere stykker er maksimum 15 minutter.

Deltageravgift
Det vil være en liten avgift for hver deltaker i Young Movers. Young Movers dekker, i tillegg til aktivitetene for ungdommene, boende, mat og gratis billetter til alle forestillinger utført av ungdommer under festivalen.

Utvelgelsesprosessen
Alle søknader blir vurdert av en jury bestående av erfarne dansere, koreografer og sirkusartister, representert fra alle deltager-landene. I februar vil dere motta et svar om gruppen eller skolen deres er blitt valgt ut til festivalen. To full lengde forestillinger – en dans og en sirkus – vil bli valgt ut fra hvert land. I tillegg vil flere kortere stykker bli valgt ut.

For å søke
Fyll ut søknadsskjema på www.youngmovers.se og send til application@youngmovers.se
For mer informasjon, se www.youngmovers.se eller kontakt oss på info@youngmovers.se

 

Young Movers er organisert av den ideelle organisasjonen Ung Scen Konst