Godt nytt år! Vi må dessverre videreføre vår begrensede åpningstid i 2021, grunnet høyt smittetrykk i Oslo, og har derfor kun åpent for besøkende etter avtale. Men vi er på jobb alle sammen, og er tilgjengelig på telefon og epost – det er bare å ta kontakt. For de som ønsker å låne bøker, ta kontakt på forhånd. Les mer om retningslinjer og rutiner angående biblioteket og utlån/levering lenger ned.

LEVERING AV BØKER:
For levering av bøker, ta kontakt på forhånd for å avtale leveringstid (post@danseinfo.no). Du kan når som helst legge bøker i DIs postkasse (ved inngangen). Fint om bøkene leveres i en plastpose.

UTLÅN AV BØKER:
Du kan søke på alle våre titler på våre nettsider. Her står det også om bøkene er tilgjengelig for utlån (scroll helt ned). Send en epost til sigrun@danseinfo.no så klargjør vi bøkene til deg og avtaler hentetidspunkt. Ring på døra og vi møter deg der.

Alle bøker som leveres tørkes av hos oss og legges i fem dagers karantene før de kan lånes ut igjen. NB: personer som føler seg syke skal ikke hente eller levere bøker.

BrunD