Fra uke 22 starter vi en forsiktig gjenåpning av Danseinformasjonen. Vi ønsker å gi tilgang til bøkene i biblioteket, men foreløpig tar vi ikke imot besøk på kontoret av smittevernhensyn. Hente- og leveringstider for bøker vil være tirsdag-torsdag kl. 1000-1400. Se under for nye rutiner. Nøkler til Scenehuset leveres i postkassen og hentes etter avtale med Sindre Jacobsen. Flere ansatte har fortsatt hjemmekontor, men vi arbeider som normalt så det er bare å ta kontakt på epost eller telefon.

Hvis man er avhengig av offentlig transport for å komme til oss, anbefaler vi at man heller tar kontakt på epost eller telefon. Kontaktinfo til oss finner du her.

LEVERING AV BØKER:
Du kan når som helst legge bøker i DIs postkasse (ved inngangen) og i hente- og leveringstiden kan du ringe på døra. Vi åpner og bøkene tas imot i døra. Fint om bøkene leveres i en plastpose.
 
UTLÅN AV BØKER:
Du kan søke på alle våre titler på våre nettsider. Her står det også om bøkene er tilgjengelig for utlån (scroll helt ned). Send en epost til sigrun@danseinfo.no så klargjør vi bøkene til deg og avtaler hentetidspunkt. Ring på døra og vi møter deg der.
 
Alle bøker som leveres tørkes av hos oss og legges i fem dagers karantene før de kan lånes ut igjen. NB: personer som føler seg syke skal ikke hente eller levere bøker.


Bibliotek01