Foto: Fördärvet, Edit: Snorre Elvin

Snorre Elvin (Danmark) Mermaid of the Hypersea: duet version

Mermaid of the Hypersea: duet version er en somatisk og performativ forskning om å være en vannkropp, sett i en koreografisk sammenheng. Det er en dans med og ved vannet vi alle bærer inne i oss, vannet vi er og vannet som passerer gjennom oss og somlager grenser mellom deg, meg og oss - det menneskelige og det ikke-menneskelige. ‘Hypersea’ er det Dianna & Mark McMenamin kaller vann vi, alle levende organismer, har i oss. Dette forestillingen jobber med å komme i kontakt med dette vannlige indre havet ved å jobbe i et grenseland hvor vannlegemer forvandles, hvor kropper oppløses og hvor fantasien, det sensuelle, det performative og det fiktive skaper en generell forståelse av en vandig kropp.

Forestillingen bruker havfruen som en mytisk figur som representerer likviditet i tillegg til å være en diva og queer persona mellom artene. Utøverne søker etter indre styrke gjennom denne figuren som tillater følsomhet, skjørhet, følelsesmessighet og femininitet. Gjennom å tilbringe tid med kroppsvæsker, sang, dans, te, flytte og helle vann, viser forestillingen seg som et rituale for å bli en havfrue - en Mermaid of the Hypersea.

Mermaid of the Hypersea: duet version er en bearbeiding av soloforestillingen Mermaid of the Hypersea fra 2018 av Snorre Elvin. 

Medvirkende:
Snorre Elvin, Koreograf, Danser
Peter Scherrebeck Hansen, Medskapende danser
Oline Marie Andersen, Kunstnerisk konsulent
David Kummer, Kunstnerisk konsulent
Kai Merke, Kunstnerisk konsulent
Linnea Slipsager, Kunstnerisk konsulentDatoTidStedBilletter
03.07.20211600 Kilden, Kristiansand  

Vis tidligere forestillinger