Illustrasjon/foto: Maritea Dæhlin

Maritea Dæhlin I guess you have a lot of questions. A bedtime story

I guess you have a lot of questions. A bedtime story er en lydinstallasjon som utøves gjennom natten for publikum innlosjert i hvert sitt rom i PS:Hotel i Oslo. Billetter kjøpes på https://www.ticketmaster.no dagen før visning/innlosjering og publikum må sjekke inn mellom 2100 og 2130 man-tors og 2200 og 2230 fre-lør.

Du er invitert til å tilbringe en natt alene på et hotellrom, akkompagnert av stemmene og tekstene til språkforskeren og aktivisten Yasnaya Elena A. Gil og journalisten og forfatteren Sigrun Slapgard. Lydbildet og tekstene utløses av samtaler Maritea Dæhlin hadde med disse to kvinnene som hun beundrer og ønsket å lytte inderlig til. Samtalene deres dreide om ordet ‘solidaritet’ - et ord som skal stilles spørsmål ved, klemmes, elskes og avvises, hånd i hånd med skulpturen 'Hun som bærer minnet om denne jorda, hvor bærer denne jorda henne?', laget av Mariteas mor Gitte Dæhlin.

Skulpturen ber oss om ikke å beskrive henne, ikke få henne til å svare på spørsmål, men vi vil stille, vi spør og spør, men aldri forventer at hun skal svare, vi respekterer hennes stillhet. Likevel vil vi at hun skal være der for oss, for å redde oss, for å fylle en stillhet.

Co-produksjon: Black Box teater.
Støttet av: Kulturrådet, NOTAM ( Norwegian centre for technology, art and music).
 Medvirkende:
Maritea Dæhlin, Konsept, Stemme
Yasnaya Elena A. Gil, Stemme
Sigrun Slapgard, Stemme


Vis tidligere forestillinger