Ingvild Isaksen A Space Journey

En opplevelsesrik scenografi som veileder deg fra det digitale rommet til ditt eget rom.

A Space Journey skjer på nettet. Det oppfordres til å være alene når man gjør opplevelsen, og i et rom man ønsker å utforske. Tid bookes her: : arkivet.space/booking


A Space Journey er en fysisk og imaginær opplevelse som ønsker å gradvis skape et møtepunkt for flere rom rundt og i oss. Det tar form som en digital sti og inviterer deg til å bruke dine nærmeste omgivelser til å legemliggjøre, oversette, flytte og bli beveget over hele reisens varighet.

Det er en intim opplevelse mellom deg og rommet du har valgt å gå på reisen med, og for et kort øyeblikk til verden utenfor dere begge. Imidlertid er det også en historie om hvordan steder påvirker oss, prosessen med å gi slipp på et sted som er kjær for oss, og hvordan disse stedene kan leve videre med oss ​​hvis vi inviterer dem til.

A Space Journey er det første verket i Arkivet; et overordnet prosjekt som utforsker alternative metoder for å dokumentere rom gjennom en legemliggjørende praksis, forhandler bevissthet mellom omgivelsene og våre egne kropper. Arkivet er en voksende kilde til materiale generert fra disse metodene, samlet gjennom publikums deltagelse. Det arkiverte materialet vil bli delt med hvert publikum etter reisen.

Nettsiden er utviklet av Ingvild Isaksen.Medvirkende:
Ingvild Isaksen, Konsept, Lyd, Tekst
Elisa Vassena, Medskapende kunstner, Utøver
Ely Daou, Utøver
Alice MacKenzie, Utøver
Felipe Osorio-Guzmán, Utøver
Andreas Strand Renberg, Utøver
Maria Strand Renberg, Utøver


Vis tidligere forestillinger