Teater Fot Verken Fugl eller Fisk

Verken Fugl eller Fisk handler om begynnelsen på alt. Sammen undrer vi oss over livet på jorda, i lufta og i havet, og hvordan verden har blitt til. Denne skapelseshistorien har ingen endelige svar eller forklaringer, men leker med å skape verden på nytt, med materialer og figurer, rare dyr og underlige vesener. Her kan barna få se noe de aldri har sett før!

Fugler, fisker og mennesker er arter som rommer et stort mangfold, men kulturen vår plasserer mennesket øverst på toppen, over alle andre. Dette er et verdensbilde som står for fall. Teater Fot tror at barn har gode forutsetninger for å forstå verden fra naturens perspektiv, blant annet fordi barn er følelsesmessig orientert mot dyrene gjennom uttrykk som redsel, nysgjerrighet, ømhet og glede.

Forestillingen benytter seg mest av ikke-verbalt, affektivt og musikalsk språk. Ved å vri og mikse på hierarkier og kategorier, leke med mellomrom og utforske ukjente overgangsarter, har Teater Fot skapt et stykke eksperimenterende musikkteater for de minste. Barna inviteres med på leken gjennom både felles undring og skattejakt på havets bunn.

Co-produsert av: Teaterhuset Avant Garden
Støttet av: Kulturrådet, Sør-Trøndelag Fylkeskommune, Trondheim Kommune, Fond for Utøvende Kunstnere, Seanse, Kunsthall TrondheimMedvirkende:
Elena Perez, Dramaturg
Ibrahim Fazlic, Skuespiller
Gunhild Hjertaas, Skuespiller
Siri Gjære, Komponist, Musiker
Tor Haugerud, Komponist, Musiker
Rohey Tallah, Komponist
Anne Helga Henning, Scenografi
Lise Hovik, Regi, Scenografi


Vis tidligere forestillinger