Ingri Fiksdal Signe Becker Ingvild Langgård Sans og samling

Sans og Samling er inspirert av målgruppens åpne eksistens i verden. Barn fra 0 til 3 år befinner seg i en fase av livet der ingenting har faste størrelser, og hvor voksnes logikk ennå ikke er gjeldende. I Sans og Samling møter de et univers som hyller nettopp denne tilværelsen - her er det surrealistiske logisk, det absurde er normalt, opp er ned, det bittelille viser seg å være kjempestort.

Sans og Samling er en forestilling, en opplevelse, en samling av sanseinntrykk i et installasjonsunivers. Gjennom deltakelse med egne kropper og sanser blir barna selv en del av helheten - en kattepusmyk fisk kan sittes på, en banan begynner å synge når den klappes, en kaktusstikkende sky lukter peppermynte når den klemmes, eller en danser får et nytt hode for hver gang hun stuper kråke.

Inspirert av 70-tallets sterke farger og analoge virkemidler vil barna få en helhetsopplevelse hvor leken, fantasien og det absurde røres sammen til et fargesprakende univers fra sans og samling!

Sans og samling er andre forestilling i Dansens Hus sitt prosjekt STOR kunst for små barn, som er kommet i stand med støtte fra Sparebankstifltelsen DNB.

Passer for barn fra 0 - 3 år.
Samproduksjon: Dansens Hus
Støttet av: Norsk Kulturråd, Stipendiatprogrammet ved Kunsthøgskolen i Oslo og Sparebankstiftelsen DNB.Medvirkende:
Signe Becker, Konsept, Scenografi, Kostymer
Ingri Fiksdal, Konsept, Koreograf
Ingvild Langgård, Konsept, Musikk
Pernille Holden, Utøver
Marianne Skjeldal, Utøver
Eva Grainger, ProdusentDatoTidStedBilletter
19.06.20211100 Harstad skole  
20.06.20211100 Harstad skole  

Vis tidligere forestillinger