dd19 logo m dato

 

 

Når var sist gang du snurret bortover til kaffemaskinen, eller hoppset til trikken? Dansens Dager-ambassadør Martin Slaatto er grunnlegger av Transporteringsdans (TD), som er både dans og trening, med kunstperspektiv. Ved hjelp av 20 kort, som presenterer forskjellige bevegelser, stillinger og sinnstilstander kan du med Transporteringsdans utfordre det fysiske, bryte konformitet og beskue hverdagen fra en annen vinkel.

Danseinformasjonen er stolte av å presentere dansekunstner og vognfører Martin Slaatto som ambassadør for Dansens Dager 2019! Martin Slaatto tar med seg dansen ut i byen, i marka og langs trikkeskinnene. Han er grunnleggeren av Transporteringsdans som både er dans og trening, med et kunstperspektiv. Dansens Dager-feiringen foregår over hele landet 26. - 29. april, og alle er invitert til å være med!

Årets Dansens Dager-ambassadør Martin Slaatto er dansekunstner og vognfører med kjærlighet for de enkle bevegelsene. I dette intervjuet snakker han om skihopp, Kafka, trikkekjøring, sanselighet og det å plutselig se lyset mens man står på scenen på Operaen – og hvordan alt henger sammen på vanvittige og forunderlige måter. Martin Slaatto er intervjuet av Ida Gudbrandsen, for Danseinformasjonen.

I 2019 feirer vi Dansens Dager fra 26. - 29. april. Nyheter publiseres her etterhvert. Årets prosjektleder er Anne Golberg Stavn som kan nås på post@dansensdager.no

 

 

Danseinformasjonen har, som tidligere år, søkt grunneier og politi i Oslo om tillatelse til å danse ute under Dansens Dager. Vi håper grupper og enkeltaktører vil være med å synliggjøre dagene med dans i bybildet. I år har vi fått tillatelse til å danse på Olaf Ryes Plass og Operataket.