Rosendal Teater i Trondheim søker ny teatersjef. De ser etter en person som blant annet har en tydelig kunstnerisk visjon fundert i solid teaterfaglig kompetanse, og en tydelig orientering inn mot samtidsfeltet innenfor teater og scenekunst. Søknadsfrist er 15. mars.

Les mer

 

Søkere med bakgrunn i forskjellige typer og former for dansepraksis, kunstnerisk fremføring og/eller samtidssirkus vil bli prioritert. Søknadsfrist er 15. mars.

Cullberg søker en person som har omfattende yrkeserfaring som danser og som helst også har erfaring som prøveleder eller med å jobbe med en gruppe dansere. Oppstart 25. mai. Søknadsfrist er 1. mars.

Prosjektleder er kontaktperson, koordinator og budsjettansvarlig for det 3-årige prosjektet RadArt OPP. Arbeidet omfatter forarbeid, søknadsskriving, planlegging og gjennomføring av prosjektet. I tillegg vil koordinering av aktivitetene som prosjektet inneholder være en vesentlig del av arbeidsdagen. Søknadsfrist 27. februar.

Jobbmarked for dansekunstnere og relaterte stillinger på Facebook. Her kan du legge ut betalte stillinger, oppdrag, prøvedanser for jobber og vikarbehov, samt søke etter øvingslokaler eller kontorplass. Se Facebook-siden her.

 

Er du produsent og ønsker å bli registrert i Nydans Oslo sin produsentdatabase, så kan du fylle ut skjema her. Leter du etter en produsent, ta kontakt med Justina Brazaite (justina@nydansoslo.no), så får du en liste over produsentene i databasen.

Vi har laget en egen side for informasjon om auditions i menyen til venstre under
Nyheter / Frister / Jobber. Vi setter pris på å få informasjon om auditions vi ikke fanger opp selv.