aud-topp
Dersom det ikke er noen auditions vi har informasjon om under her kan du sjekke disse lenkene. Har du informasjon om auditions i inn og utland så setter vi stor pris på om du sier fra til oss.

Sjekk også: danceeurope.netdance.netdanceplug.com dancingopportunities.com au-di-tions.comdanceforyou-magazine.com Dance jobs, Norway

 

Lørenskog hus og ShowWeb Norge holder audition for dansere og sangere til musikalen West Side Story som skal produseres høsten 2020, og deretter ha Oslo-premiere på Chateau Neuf januar 2021. Alder for søkere er mellom 17-25 år og de er spesielt interessert i søkere med flerkulturell bakgrunn. Audition holdes 16. og 17. mars. Søknadsfrist er 11. mars.

Liker du å samarbeide med andre? Er du glad i å bevege deg? Koreografene Ingri Fiksdal og Solveig Styve Holte søker jenter mellom 16-19 år med tilknytning til bydel Gamle Oslo til en sommerjobb på dagtid i periodene 22. juni - 3. juli og 3.-16. august 2020. I denne sommerjobben får du være med å skape performancen HORDE sammen med de fem profesjonelle kunstnerne. Søknadsfrist er 28. februar.

Ser du etter auditions til skoler kan du se på utdanningsiden vår her: danseinfo.no/nyheter/utdanning