4.-6. desember inviterer Operaen i Kristiansund til pedagogseminar med Gry Bech-Hanssen i Kristiansund, Molde og Ålesund, en dag i hver by. Seminaret er en del av et forprosjekt som skal kartlegge behovet for et regionalt kompetansesenter i dans i Møre og Romsdal. Etter seminaret inviterer de til samtale om dansekunstens rolle i fylket, og hva du som kunstner og pedagog tenker et slikt senter kunne hjulpet til med ut ifra dine behov.

Seminaret avholdes her:
4. desember kl. 12-14:30 på Sangens hus i Kristiansund
5. desember kl. 11-13:30 på Molde Kulturskole
6. desember kl. 11-13:30 på Fagerlia VGS i Ålesund

Dette skriver Gry Bech-Hanssen om seminaret:
Dansepedagoger har et viktig ansvar for å ta vare på ikke bare elevenes kropper, men også sin egen.

Målet med pedagogseminaret er å skape bevissthet rundt viktige ledd og muskelgrupper, og gi deltakerne en håndfull øvelser og teknikker for styrke, bevegelighet og egenmassasje med fokus på bindevevet. Seminaret har et somatisk fokus på å ivareta egen kropp som pedagog og å hjelpe både seg selv og elevene å trene smartere, hente seg inn raskere og unngå skader.

Gry Bech-Hanssen er utdannet ved Statens Balletthøgskole og har siden 1995 jobbet som danser, hovedsaklig i samtidsfeltet. Gry har undervist pilates siden 2007, og har mer enn 500 timer videreutdanning i yoga med Yoga Medicine. Hun underviser anvendt anatomi for førsteårsstudentene i dans på KhiO og Høyskolen for dansekunst. Se mer info om Gry og hennes arbeid på https://somawork.no/

Les mer HER

GryBech Hanssen 0560cweb01