Scenehuset er stengt ut april, og vi skal i løpet av neste uke vurdere om vi skal åpne igjen fra mai. Ved en eventuell åpning vil vi følge de retningslinjene som blir gitt av myndighetene og Norske Dansekunstneres koronavettregler.

I tillegg vil det være behov for vasking mellom ulike leietakere, noe som vil gjøre det umulig at det er to ulike leietakere samme dag. Vi kan kun bytte leietakere etter at Scenehuset er vasket. Vi vil også be de som ønsker å bruke Scenehuset om å sprite over håndtak når de kommer og når de går. Vi vil også be våre leietaker om ikke å bruke offentlig transport til og fra Scenehuset.

Det er mange dansekunstnere som vil inn i studio igjen å jobbe, og ballettskoler som ønsker å starte opp driften igjen. I den anledning har Norsk Danskunstnere laget koronavettregler for dansekunsten. Disse følger selvfølgelig i første omgang de nasjonale restriksjonene og anbefalingene fra myndighetene, men de har også latt seg inspirere av Norges Idrettsforbund sitt arbeid - og deres anbefaling om at alle særforbund lager egne spesialtilpasset anbefalinger. De er veldig gode å forholde seg til dersom man er i tvil om hvordan man skal gå fram i denne utfordrende tiden.

Scenehuset01