Andrine Loraas Østmo går siste året på bachelor-programmet Kulturprosjektledelse ved Høgskolen i Innlandet. Vi er så heldige å ha henne hos oss i hele 15 uker hvor hun skal jobbe med Dansens Dager-prosjektet. For å bli bedre kjent med henne har vi stillt henne tre spørsmål.

 

  • Hvorfor søkte du praksisplass på Danseinformasjonen?
    Jeg ønsket en praksisplass der jeg kunne bidra i arbeid med å fremme norsk dansekunst, lære mer om hvordan planlegge og gjennomføre en festival, og samtidig lære mer om det norske dansefeltet. Hvilken praksisplass passer vel da bedre enn Danseinformasjonen?!

  • Hva er drømmejobben når du går ut av skolen?
    Oi, det har jeg faktisk ikke svaret på. En jobb hvor jeg kan bidra til et rikt kulturliv, jobbe med dyktige og inspirerende kollegaer, og hele tiden ha ulike prosjekter på gang. Det hadde vært en drøm. Jeg trives med litt kaos. Jeg er også veldig glad i å reise, så en jobb som innebærer litt reising hadde vært moro.

  • Hvordan er det så langt å være på Danseinformasjonen og hva håper du å få ut av praksisplassen?
    Så langt er det helt supert! Jeg ble kastet inn i det med én gang, og det er jo da man lærer best. De ansatte her har tatt meg godt imot, og er veldig behjelpelige om det er noe jeg lurer på. Absolutt en trivelig og morsom arbeidsplass! I løpet av mine 15 uker som praktikant her ønsker jeg å lære mer om hvordan man planlegger og gjennomfører en festival i alle ledd, stifte nye bekjentskaper og bli inspirert til videre arbeid i kulturbransjen (og til å skrive en knakenes god BA-oppgave om norsk dansekunst).

Andrine 2

 Foto: Sigrun Drivdal Johnsen