VERDAL

 

Dans i TrøndelagDiT
HIT - HÆLA I TAKET
Turneteateret i Trøndelag, hovedscenen.
28. april
HIT er en fellesforestilling med danseelever fra de lokale kulturskolene og danselinjene ved de videregående skolene i nord delen av Trøndelag.
Dans i Trøndelag ønsker å utvikle dette arrangementet som et samlingspunkt mellom de danselinjene i VGS, kulturskolene og de profesjonelle dansemiljøet.
Vi ønsker fra 2019 å utvikle prosjektets størrelse både økonomisk og kunstnerisk og gjennomfører årets arrangement som en pilot i forkant av dette.
Billettinformasjon: www.turneteatret.no cc: 50,-
www.dansitrondelag.no

 

Dans i TrøndelagDans i Trøndelag1
PRODA - HIPHOP MED TRINE PÅ DANSENS DAG
Turnéteatret, Johannes Minsaas Plass 4, 7650 Verdalsøra
28. april kl 1600 - 1730

I forbindelse med vår feiring av Dansens Dager på Turneteatret på Verdal arrangerer vi en PRODA-klasse i hiphop med Trine Torset Kjøsnes.
Klassen er gratis for profesjonelle dansere men den er også åpen for ungdom over 15 år mot kursavgift på kr 50,-
Betales kontant eller med Vipps.
Mer informasjon finner du her

 

 

 

TRONDHEIM

 

Museene danser/Rockheim - det nasjonale museet for populærmusikk
DANSEKONKURRANSE
Rockheim - det nasjonale museet for populærmusiklk
28. april kl. 1100 - 1600
Museene danser og Rockheim ønsker både deltakere og publikum velkommen til årets dansekonkurranse i Trondheim! I tillegg arrangerer vi Dansens Marked i foajeen på Rockheim, samme formiddag.  Inngang til konkurransesalen er gratis for deltakere og publikum.

Delta på dansekonkurransen:
Still opp og dans din favoritt-dansehit! Er det Cha cha slide? Charleston? Twist? Dabbing? Whip/Nae nae? Eller er det hallingdans, rørospols, swing, eller tango? Er det noen som har lyst til å benytte sjansen til å lage et artig show med fugledansen? Eller lære seg dansen Haba haba zoot zoot som Ståle Stiil danset på 1990 tallet? Det er også lov å lage et artig show med en eller flere dansehitter. Her er en liste over noen dansehitter, og flere kan du se i danseutstillinga "Dains me mæ" på Rockheim.

Det blir pengepremier til 1., 2., og 3. plass og mange spennende premier til de 10 beste innslagene!

Du trenger ikke være tilknyttet en danseklubb, danselag, danseorganisasjoner eller danseskoler i Trondheim for å delta. Få med en vennegjeng, finn på et gruppenavn og meld dere på. Både pardanser og solodanser kan melde seg på.
Antall: fra 1 til 20 personer
Tid: 2-4 minutter for hvert innslag

Vi ønsker oss kreative og nyskapende danseshow!
Påmelding til Tone Erlien (mail: tone@fmfd.no telefon: 938 84 950) innen fredag 20. april 2018! Merk med navn på gruppe, antall dansere og dansehit dere ønsker å delta med.


Museene danser/Rockheim - det nasjonale museet for populærmusikk
DANSENS MARKED
Rockheim - det nasjonale museet for populærmusiklk
28. april kl. 1100 - 1600
Museene danser og Rockheim ønsker både deltakere og publikum velkommen til årets dansekonkurranse i Trondheim! I tillegg arrangerer vi Dansens Marked i foajeen på Rockheim, samme formiddag.  Inngang til konkurransesalen er gratis for deltakere og publikum.

Dansens Marked er en ypperlig sjanse til å vise fram klubben sin, verve nye medlemmer og dele ut flyers. Ta kontakt med Tone Erlien på tone@fmfd.no eller 938 84 950 om du ønsker å promotere din danseklubb og den kommende dansevåren!

Det vil også blir dansekurs oppe i Mediateket og omvisning i danseutstillinga, og fellesdans midt i konkurransen, hvor alle kan være med og danse dansehitter.
Velkommen!

 5rytmer
5Rytmer
SWEAT YOUR PRAYERS
DansiT
29 april kl 1200 - 1500
kl 1200 - 1500 på DansiT med Loan TP Hoang som Dj. Det inviteres til et åpent og trygt danserom der alle mennesker uavhengig av kjønn, alder, form, farge og bakgrunn kan komme sammen og feire Dansens Dag med ekstatiske rytmer og kontemplative bølger av musikk fra alle verdens hjørner.

Ingen ord og instruksjoner. Ingen trinn og teknikker. Ingen press og prestasjoner.
Du er fri til å følge din egen flyt og unike dans i øyeblikket.

SWEAT YOUR PRAYERS ? CREATIVITY. CONNECTION. COMMUNITY
Billetter:  Donasjonsbasert.
www.facebook.com/5rytmer


CrotonicXchoices
RITUALPERFORMANCE
Tordenskioldsparken
29. april kl. 1700
CrotonicX Ritualperformance " Choices & Change " kl 17 i Tordenskioldsparken
Utøvere : Caroline Jacobsen / Stephanie Libell / Hege Gabrielsen / Svein Inge Neergård / Loan TP Hoang 
Fri entré


OPPDAL

 

Oppdal Kulturskole
LEK, SPORT OG SPILL
Oppdal Kulturhus, Storsalen
29. april kl. 1300 og kl. 1630
I år har vi funnet frem dansen i «Lek, sport og spill!» Vi møter blant annet dansende sjakkbrikker, sprettende domino, dataspill, helter, røffe rugbyspillere, søte sangleker og kule pokèmon! Velkommen til vårens vakreste eventyr!
Billetter: 250/100 kr
www.oppdalkulturhus.no

 

 

 Tilbake