STAVANGER

 

RAS - Regional Arena for Samtidsdans og Tou SceneStrim 2017 02 02
DANSEKINO
Scene 1 på Tou Scene
28. april kl 1900
For femte år på rad feirer RAS - Regional Arena for Samtidsdans og Tou Scene Dansens Dager sammen. I år inviteres det til DanseKino med visning av intet mindre enn tre dansefilmer: Distant voices, Nordic Escape og Strim. Det hele starter kl.19.00 på scene 1 på Tou Scene, baren er åpen og popcorn blir servert. Velkommen!


Distant voices
Molitrix Scenekunst/Linda Birkedal
Produksjon: Molitrix Scenekunst
Danser/koreograf: Linda Birkedal
Filmfoto og klipp: Linda Birkedal
Musikk: Linda Birkedal

The Nordic Escape
Tone Martine Kittelsen og Maja Hannisdal
konsept og idé: Maja Hannisdal and Tone Martine Kittelsen
danser: Tone Martine Kittelsen
film og redigering: Maja Hannisdal
musikk: Kristín Þóra Haraldsdóttir
støttet av: Fond for lyd og bilde og Norsk- Islandsk samarbeid Kulturrådet
takk til: Nordic House Iceland

Strim
Aleksander Jandreassen, Zoë Scmederer, Sigrid Marie Kittelsaa Vesaas
Med filmskaper Aleksander Johan Andreassen, dansekunstner Sigrid Marie Kittelsaa Vesaas, og filmfotograf Zoe Schmederer.

Billetter

 

 

Stavanger kulturskoleStavanger
DANSEPARADE
Stavanger sentrum
28. april kl. 1230 - 1430
Stavanger kulturskole samler danseelever og danser gjennom sentrum. Vi har danseparade fra Danseterminalen (Nedre Strandgate 89) til og gjennom Stavanger sentrum Vi har små forestillinger langs veien, blant annet på torget og Obsfeldersplass.

 

 


Steps Dansestudio
GRATIS DANSETIMER - DANSENS DAGER 2018DD 18 Gul
Breidablikkveien 3B
Lørdag 28. april kl. 1100 (Dørene åpner 1030)
HURRA! Steps feirer DANSENS DAGER 2018 med GRATIS dansetimer!  Går du med en liten danseløve i magen eller har du lyst til å prøve en ny dansestil? Da er du velkommen til oss lørdag 28. april for GRATIS dansetimer og en festlig feiring av dansedagen! Vi har dansetimer for både barn og voksne!
    
LØRDAG 28. APRIL
STEPPING – ta med dine egne steppesko, eller lån et par av oss. (..så langt det rekker). Sharon hjelper alle nybegynnere med å finne rytmen, med eller uten sko.Ta med ditt beste humør og kom prøv noe nytt!

Tid: 11.00 – 12.00
Sted: STUDIO 3
Alder: fra 5. klasse til voksen
Nivå: 1 (nybegynner)
    
 ***
    
STREETKIDS – verdens blideste Marte ønsker alle småskole-elever med på en kjempe kjekk dansetime med masse gøy musikk og kule mooves! Disse timene er ren danseglede!
Tid: 11.00 – 11.45
Sted: STUDIO 2
Alder: 1. - 2. klasse
Nivå: 1 (nybegynner)
    
Tid: 11.50 – 12.35
Sted: STUDIO 2
Alder: 3. - 4. klasse
Nivå: 1 (nybegynner)
    
***

HIP HOP/STREET ELA OSIEJEWSKA
Bli med Ela på en heftig hip hop time med masse rytmer og god stemning! Ela kommer fra Polen, men flytter hit til Norge for å jobbe på Steps fra høsten av. Hun har masse erfaring med å undervise både barn, ungdom og voksne. Vi gleeeder oss! Kom og få en forsmak på høstens nyheter med Ela! NB! Timen blir undervist på engelsk.
    
Tid: 11.00 – 11.45
Sted: STUDIO 1
Alder: 5. - 7. klasse
NIVÅ: 1 (nybegynner)
    
Tid: 11.50 - 12.50
Sted: STUDIO 1
Alder: fra 13 år til voksen
NIVÅ: 1 (nybegynner)
    
***
    
HIP HOP HIGH HEELS - hvis du har du danset litt fra før kan du prøve deg på en hip hop time i høye heler! Kristina tar deg med på en sassy dansetime i "Beyonce style"!  Ta med deg stabile, og ikke for høye heler. (Du vil også kunne trenge knebeskyttere til gulvarbeid.) NB! Timen blir undervist på engelsk
    
Tid: 12.15 - 13.15
Sted: STUDIO 3
Alder: fra 16 år til voksen
Nivå: Øvet (nivå 2)
   

***
    
RAGGA HIP HOP - Kine inviterer til en hip hop time med heftige og sensuelle sommerrytmer med fokus på "booty shaking" og masse danseglede! Her skal det ristes og shakes på alt!
    
Tid:  1240 – 1340
Sted: STUDIO 2
Alder: fra 20 år til 60+
Nivå: Nivå 1 (nybegynner)

PÅMELDING HER    
Påmeldingen starter onsdag 25. april kl. 1200. Førstemann til mølla! Begrenset antall plasser. Påmelding skjer kun via våre nettsider: www.steps-dansestuido.no.PÅMELDINGEN ER GRATIS, men må fullføres i handlekurven for å bli registret. NB! Du trenger ikke å være elev ved Steps for å delta, men du må være logget inn/ ha registrert deg med en elevprofil for å kunne sette deg opp på en dansetime.

 

 

 

 

 Tilbake