Marte Mikkelsen går andre året på bachelor-programmet Prosjektledelse kunst og kreativ næring ved Westerdals i Oslo og vi er så heldige å få ha henne hos oss i hele åtte uker! Vi har stilt henne tre spørsmål slik at også dere kan bli litt kjent med henne.

 

1)       Hvem er Marte Mikkelsen?MM.jpg
Marte Mikkelsen er en 20 år gammel kulturnerd fra Trondheim. Jeg studerer, jobber og holder på med prosjekter fra tid til annen – en klassisk semi-strebete 20åring der altså. Når jeg gjør ting kun for gøy drar jeg på forestillinger, ser (i overkant) mye på NRK TV, prøver å strikke et skjerf (på 70 masker!) og leser bøker på Kindlen min – en klassisk 70åring der altså.
 
2)       Hva er drømmejobben når du går ut av skolen?
Drømmen er å kunne lage noe eget. Enten dette noe er en festival, et konsept eller en uteplass. Hvem har vel ikke drømt om å finne den perfekte lille stamplassen på gatehjørnet der du og vennegjengen kan henge dag inn og dag ut? Kombiner dette med en liten scene og du har drømmejobben. Kanskje ikke særlig realistisk å leve av noe sånt, men man kan jo drømme.
 
3)       Hvordan er det å ha praksisplass på Danseinformasjonen/med Dansens Dager-prosjektet?
Så langt har det gått som en drøm å ha praksis hos Danseinformasjonen. Dansens Dager er et spennende arrangement og er et mye mer omfattende prosjekt enn jeg hadde trodd. Men bra blir det! De som jobber her på Danseinformasjonen er utrolig hyggelige og jeg har blitt tatt veldig godt i mot – slikt varmer ett 70 år gammelt hjerte.