Bergen Dansesenter- regionalt kompetansesenter for dans, markerer Dansens Dager med et stort arrangement i sentrum lørdag 29. april 2017. I forbindelse med denne markeringen ønsker de å invitere de profesjonelle dansekunstnere i regionen til å markere Dansens Dager – enten som en del av dette arrangement eller med egne, uavhengige arrangement.

Hovedarrangement i Bergen er et frivillig tiltak der de fleste er amatørdansere, men Bergen Dansesenter oppfordrer også profesjonelle dansekunstnere til å være med. De er positive til alle forslag, samt fremvisninger/ performancer på utradisjonelle lokasjoner og oppfordrer kunstnere til å bruke byens rom og nærområder som scene. Dette er noe Bergen Dansesenter kan være behjelpelige med å få gjennomført. De senere årene har det blitt vist prosjekter på Bergen offentlige bibliotek, Dada Hårstudio, Fløyen osv.

Få en plass i programmet
Bergen Dansesenter lager hvert år et program som viser den regionale aktiviteten under Dansens Dager. Dersom du har planlagt et eget arrangement, vil de gjerne at du tar kontakt for å bli oppført i programmet deres: post@bergen-dansesenter.no innen fredag 3. mars.

For påmelding, spørsmål og mer informasjon, ta kontakt:
post@bergen-dansesenter.no
Tlf. 55 32 08 66