Dansens Dager er deltakerinitiert; skoleelever danser i skolegården eller i gymsalen, profesjonelle dansere tar kunsten sin ut i gatene og danseentusiaster over hele landet finner sin måte å feire dansen på. Det danses halling i handlegata, indisk i skogen, klassisk på torget og hiphop på scenen. Noen holder også dansekurs, går i dansetog, har samtaler om dans, visning av dansefilmer eller utstilling av dansebilder. Fellesnevnerne er dans, fellesskap og åpenhet.

 

Vi samler alle danseaktiviteter som foregår mellom 29. april og 2. mai i et nasjonalt program. Programmet vil gi en flott oversikt over hva som skjer disse dagene og ditt bidrag er med på å synliggjøre bredden av dans i Norge. Målet for 2015 er at alle landets fylker skal være representert og vi håper på over 250 dansearrangementer! Vi har løpende påmelding helt fram til dagene.

Danseinformasjonen oppfordrer også alle til å lære seg årets dans. Legg gjerne ut en film av dere selv som danser dansen på vår facebookside. Et mobilkamera fungerer helt fint til dette.