dd2011 nett

De heldige vinnerne av årets videokonkurranse, Tindlund Barneskole i Østfold, fikk en danseworkshop med Belinda Braza i premie. 31. mai holdt hun workshop hele dagen for alle skolens 363 elever og lærere som viste stor entusiasme og danseglede. Dette er en premie som vi sent glemmer, sier undervisningsinspektør Birgit Werner Jakobsen. Video av premien kan du se her:

Tindlund barneskole i Østfold har laget årets Dansens Dager-video! Det er utrolig morsomt og rørende å se alle som har blitt inspirert til å danse, og vi har hatt en vanskelig oppgave med å velge en vinner. Tusen takk for mange flotte bidrag!

Dansens Dager 2011 er over og vi er veldig fornøyde med feiringa og de nesten 150 arrangementene. Tusen takk til alle arrangører, dansere, publikummere og danseentusiaster over hele landet, dere gjør en fantastisk jobb!

For første gang feirer vi Dansens Dager med en egen dans som alle kan være med å danse! Årets ambassadør Belinda Braza står for koreografien, og i videoen kan man blant annet se Fabian Stang, Henriette Steenstrup, Per Sundnes, Maria Haukaas Mittet og Ingrid Lorentzen.

Dansens Dager feires i år for tolvte gang i Norge fra 29. april - 1. mai, med rekordstor oppslutning. Det er påmeldt nærmere 150 arrangementer i alle landets fylker med over 10 000 dansende deltagere.

Hvert år arrangerer Danseinformasjonen visningsarenaen Åpen Scene i forbindelse med Dansens Dager.

I år har vi for første gang samarbeidet med høyskolen NISS - Nordisk Institutt for Scene og Studio, og fått fotostudenter til å dokumentere mye av feiringen som foregikk i Oslo.
WEB-galleri