CODA Oslo International Dance Festival finner sted 9. - 24. oktober. Tradisjonen tro lanseres programmet på Dansens Dag og billettbestillingen åpner ca 25. mai. www.codadancefest.no

Årets festival finner sted hovedsakelig på Dansens Hus og Den Norske Opera & Ballett. Festivalen byr på et omfattende program med norske og internasjonale gjestespill fra blant annet Canada, Japan, Sverige, USA, Frankrike, Finland og Nederland.
 
Åpningsforestillingen på Dansens Hus blir "Is You Me" med Benoît Lachambre og Louise Lecavalier. Den vises som en del av ke∂jaOslo. I Operaen kan du oppleve navn som Carolyn Carlson/Tero Saarinen, José Navas og Cristina Caprioli. En ny norsk urpremiere med Carte Blanche avslutter festivalen.
 
I tillegg til et mangfold av forestillinger, events og seminarer, arrangeres CODAWorkshop på Rom for Dans i samarbeid med PRODA, profesjonell dansetrening. Det blir også workshop for barn og ungdom i samarbeid med Stovner bydel/Grorudsatsningen.
 
CODA 2009 har gleden av å presentere Candoco Dance Company med forestillinger, seminar og workshop. Hovedtema på seminaret er integrert dans, dans er for alle, også for funksjonshemmede.
Leder av Stine Nilsen, kunstnerisk leder i Candoco ogmed  Anne Ekenessom ordstyrer. Candoco presenterer sin filosofi og 18 år lange erfaring med sitt unike arbeid.
I workshoppen får man en praktisk mulighet til å utforske integrert dans, og erfare om det kan føre til mer kreativitet ledet av 2 dansere fra Candoco.
Workshoppen er åpen for funksjonshemmede, dansere, koreografer, dansestudenter, fysioterapeuter, veiledere m. m.
Seminar: Dansens Hus 23. oktober. Seminar: Dansens Hus 23. og 24. oktober
 

Frivillige søkes!

CODA søker nå frivillige til ulike oppdrag under festivalen i et spennende og kreativt miljø. For mer info ta kontakt med Mona Walderhaug mona@codadancefest.no