dd17

Danseinformasjonen er stolte over å kunne presentere Kristina Søetorp og Ida Wigdel i Th'Line som ambassadører for Dansens Dager 2017, som går av stabelen 28. – 30. april. Th'Line er kjent for forestillingene Near. Far. Wherever You Are, Trynet Ditt og Shake a Tower, samt en rekke dansefilmer. Som ambassadører for Dansens Dager ønsker de å heve fanen for skaperglede!

Dansens Dager 2017 vil bli feiret i hele landet fra 28. - 30. april. Husk å registrere arrangementet ditt her.

 

Hvis du ønsker å være deltaker på Åpen Scene, så send link til video og et par ord om hva du/dere driver med snarest til post@dansensdager. Forestillingen vil holdes på på hovedscenen på Dansens Hus den 30. april. Deltakerne må sette av hele dagen fra ca kl 11.00 til forestillingen er ferdig ca kl 19.00.

Tou Scene og RAS – Regional Arena for Samtidsdans fortsetter tradisjon tro med felles feiring av Dansens Dager. Det blir fest og moro lørdag 29. april med barneprogram, visning og festligheter. I den forbindelse lyses det ut to uker residens. Utvalgt produksjon honoreres med 5000,- som kunstnerne står fritt til å disponere etter eget ønske. Standard lys og lyd-pakke samt tekniker under visning er dekket. Søknadsfrist er 2. februar.